PomyĹlaĹem, Ĺźe w dziale "Rpg Maker", mĂłgĹby byÄ dziaĹ RPG Make 2003 (Czy tam inne wersje)
ProszÄ o rozwaĹźenie mojej propozycji, poniewaĹź wielu interesuje siÄ R'M 2003.
ProszÄ takĹźe o opinie administracji jak i uĹźytkownikĂłw forum.
Ja jestem na Tak. Jak bÄdzie wiÄcej zasobĂłw to wiÄcej osĂłb bÄdzie znaĹo Ultime.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Ma to niestety duĹźo minusĂłw:
- potrzeba ludzi, ktĂłrzy dobrze bÄdÄ obeznani w Ĺrodowisku 2003 lub innym, z duĹźÄ iloĹciÄ czasu i chÄci aby tworzyÄ o tym tematy.
Jeden minus? No cóş :) Dla mnie sprawa jest neutralna - mogÄ byÄ na tak, mogÄ na nie.
Tylko moĹźe to teĹź pĂłjĹÄ niedĹugo w tym kierunku, Ĺźe zaczniemy pisaÄ o np. Game Makerze oraz innych programach. A nie wiem czy to dobrze siÄ tak zapÄdzaÄ...
ja gĹosujÄ na Tak , aby powstaĹ ten dziaĹ . Co prawda , nie interesuje siÄ tym Makerem , jednak to moĹźe bardzo dobrze wpĹynÄ Ä na popularnoĹÄ forum ...
________________________ 2009-10-12 - dzieĹ , od ktĂłrego jestem uczestnikiem na polskiej scenie RPG Makera [/b]
Teraz jest juĹź dwĂłjka z 2003. Mam pytanie - czy mĂłgĹbym zamieĹciÄ zapowiedĹş mojej gry na 2003 w forum OgĂłlna dyskusja? Chodzi mi o to, Ĺźeby juĹź temacik wisiaĹ, a skoro wiÄkszoĹÄ jest na tak (no dobra - wszyscy. ĹÄ cznie ze mnÄ ), to najwyĹźej by siÄ przeniosĹo. OczywiĹcie bym prosiĹ o zgodÄ AdministracjÄ, bo nie chcÄ dostaÄ pewnego owocu z Afryki ;) .
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
Tylko moĹźe to teĹź pĂłjĹÄ niedĹugo w tym kierunku, Ĺźe zaczniemy pisaÄ o np. Game Makerze oraz innych programach. A nie wiem czy to dobrze siÄ tak zapÄdzaÄ...
Asantos, to by byĹo bez sensu, przecieĹź to jest forum o robieniu gier w RPG MAKERZE, a nie ogĂłlnie robieniu gier :]
Jestem na tak, bÄdzie wiÄcej uĹźytkownikĂłw xP
Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010 14:32
ZaĹoĹźyĹam kategoriÄ, ale na razie powstaĹ tylko dziaĹ 'Projekty gier, dema i gry ukoĹczone [2k3] '. Ze wzglÄdu na brak osĂłb obeznanych w RM2k3, wiÄcej dziaĹĂłw na chwilÄ obecnÄ nie przewidujÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum