Mi siÄ pomysĹ w pewnym sensie podoba, bo sam miaĹem podobny. Nie wiem tylko na czym by to polegaĹo. Kto by robiĹ tÄ grÄ? JeĹźeli wszyscy, to musielibyĹmy sobie te projekty wysyĹaÄ przy kaĹźdym dodatku.
Ale czy tej gry nie robi jedna konkretna osoba? Ja raz zrobiĹem grÄ o caĹym moim forum i jeĹźeli chodzi o mechanikÄ, to robiĹem jÄ sam. xD
Oni mi pomogli bardziej przy fabule. :P
ZresztÄ tak to tylko rzuciĹem, jestem ciekawy co myĹlÄ inni.
btw. Ja faworyzujÄ Rpg makera XP.
No wiesz wtedy na pewno byĹo inaczej po za tym nawet nie sprĂłbowaliĹcie, a kto nie prĂłbuje ten nie wie czy coĹ wyjdzie czy nie.Ja jestem na tak za takim pomysĹem.
MoĹźnaby sprĂłbowaÄ, aczkolwiek nie mĂłwiÄ, Ĺźe udzielaĹem siÄ w tej sprawie xD Jak dla mnie pomysĹ siÄ nadaje, ale co do wykonania ja mogÄ tylko pisaÄ teksty do mojej postaci, wysĹaÄ jej faceset i charset :]
Ustalacie wszystko, a tak naprawdÄ nie ma nawet decyzji co do projektu.
Po za tym, nie widzÄ jakoĹ szczerze(nie liczÄ c paru) osĂłb kompetentnych do zrobienia czegoĹ takiego. ;C
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum