Fajny skrypt platformĂłwki.Przekopiuj zakĹadki w edytorze skryptĂłw i pliki w folderze system.
No dobra...
Autor:matheusfera53
Instrukcja:Wchodzimy w projekt dema.Klikamy F11.W sekcji Materials kopiujemy wszystko.W folderze Graphics/System kopiujemy wszystkie pliki.Kopiujemy teĹź animacjÄ w bazie danych.Uwaga!Musi byÄ taki sam ID animacji tak jak w demie.
Teraz robimy sobie jakÄ Ĺ mapkÄ.Ustawiamy start druĹźyny.
Koniec.
Klawiszologia:
A - StrzaĹ
S - Skok
D - PrzyĹpieszenie
Aby ustawiÄ przeciwnikĂłw zrĂłb zdarzenie z grafikÄ potwora.ZrĂłb wywoĹaj skrypt.
JeĹli chcesz aby przeciwnik strzelaĹ we wszystkie strony wklej poniĹźszy kod:
Kod:
nall(8, 0.0, 32, false, 120, 0, "bullet_0", 0)
JeĹli chcesz aby przeciwnika strzelaĹ w twojÄ stronÄ wklej to:
Bawisz siÄ we mnie?!
Gdzie jest autor ,screeny ,opis i caĹa reszta?!!!
W ogĂłle nie przetĹumaczone!Powiedz mi kto na tym forum zna chiĹski?!
Ocena twojej pracy 0,1/20
Instrukcja:Wchodzimy w projekt dema.Klikamy F11.W sekcji Materials kopiujemy wszystko.W folderze Graphics/System kopiujemy wszystkie pliki.Kopiujemy teĹź animacjÄ w bazie danych.Uwaga!Musi byÄ taki sam ID animacji tak jak w demie.
Teraz robimy sobie jakÄ Ĺ mapkÄ.Ustawiamy start druĹźyny.
Koniec.
Klawiszologia:
A - StrzaĹ
S - Skok
D - PrzyĹpieszenie
Aby ustawiÄ przeciwnikĂłw zrĂłb zdarzenie z grafikÄ potwora.ZrĂłb wywoĹaj skrypt.
JeĹli chcesz aby przeciwnik strzelaĹ we wszystkie strony wklej poniĹźszy kod:
Kod:
nall(8, 0.0, 32, false, 120, 0, "bullet_0", 0)
JeĹli chcesz aby przeciwnika strzelaĹ w twojÄ stronÄ wklej to:
No... MoĹźe siÄ wreszcie nauczycie...
Sam skrypt niezĹy, pokombinowaĹbym moĹźe nad platformĂłwkÄ , ale wszystko pisane jest krzaczkami, a - wybaczcie - hiragany, katakany, czy coto toto jest ja nie panimaju... ByĹbym wdziÄczny za przeĹoĹźenie tego skryptu z krzaczkowego na nasze
Wysłany: Sro 04 Kwi, 2012 23:04
Mam pytanie
Mam maĹe pytanko do tego skryptu:
- Czy moĹźna ustawiÄ, Ĺźe gra siÄ normalnie, a dopiero po wywoĹaniu tych skryptĂłw czy przeĹÄ czeniu przeĹÄ cznikĂłw to wszystko bÄdzie dziaĹaÄ tak jak powinno.
Ten kto mi powie jak to zrobiÄ dostanie POMĂGĹ (pod warunkiem, Ĺźe dowiem siÄ co trzeba kliknÄ Ä)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum