Witam! Mam skrypt na dziennik QuestĂłw. I jeĹźeli wykonam caĹego Questa chciaĹbym, Ĺźeby on zniknÄ Ĺ z dziennika, a nie zostawaĹ. JakÄ komendÄ mam to wywoĹaÄ?
CiÄĹźko mi na to pytanie odpowiedzieÄ, bo jak chciaĹem zgraÄ ten dziennik misji z tej strony wchodziĹem w temat i mi siÄ przeglÄ darka zamykaĹa ;/. ĹciÄ gnÄ Ĺem z tego forum nie zakodowane demo gry. PrzekopiowaĹem z tej gry to co bylo nad main potrzebne do tego dziennika. PoczÄ tek skryptu
Dziennik Misji / Quest Journal
# Author: modern algebra
# TĹumaczenie: Ayene
MoĹźe jak ty tĹumaczyĹaĹ to sobie skojarzysz ;)
Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
Wysłany: Wto 21 Cze, 2011 11:12
Chcesz Ĺźeby zakoĹczone zadanie zniknÄĹo? ZauwaĹź, Ĺźe zadania sÄ pogrupowane. W pierwszej sÄ wszystkie, w drugiej zakoĹczone, w trzeciej dostÄpne, a w czwartej 'spartaczone'. Podaj z ktĂłrej grupy i co chcesz usunÄ Ä?
To tak. PowiedziaĹaĹ, Ĺźe drugiej grupie sÄ zakoĹczone? PrzeszedĹem do momentu mojej gry gdy 1 Questa zakoĹczyĹem, a przyjÄ Ĺem 2, ktĂłry jest nie skoĹczony. I mimo, Ĺźe jest nie skoĹczony pokazuje mi go w grupie zakoĹczony. I chciaĹbym z Quest loga usunÄ Ä tego 1 zrobionego.
CoĹ mi siÄ wydajÄ, Ĺźe trochÄ nie jasno wytĹumaczyĹem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum