FabuĹa:
Nasz [bohater] (sami go nazwiemy) idzie w odwiedziny do babci , mieszkajÄ cej w sÄ siedniej wiosce (sam nasz bohater mieszka w lesie ). Babcia (jako jedyna, ktĂłra pozostaĹa przy Ĺźyciu z jego rodziny) mĂłwi mu, Ĺźe zostaĹ wezwany na 5-letniÄ sĹuĹźbÄ w wojsku Krainy Pourland. Tam moĹźe wybraÄ 3 profesjÄ:
-BarbarzyĹca
-Czarodziej
-Wojownik
KaĹźda klasa ma "+" i "-" . Na nieszczÄĹcie bohatera, wybucha wojna. Przestraszony [bohater] ucieka. Przez swoje Ĺźycie odwiedzi nie jedno krĂłlestwo..
Postacie
[Bohater] - GĹowna postaÄ gry
Babcia Ferona - Babcia naszej postaci
Richard - Przyjaciel [bohatera], razem z nim ucieka.
Skrypty
Ikona zĹotej monety
Nazwa kolacji w menu
Rozdawane punkty co poziom
Pauza gry
Inny wyglÄ d menu
Skakanie
HUD (nie wiadomo czy bÄdzie)
Cms
Abs z tej stronki (nie wiem jak siÄ nazywa, ma wiele skryptĂłw)
Screeny
Spoiler:
I po strachu . OceĹcie mnie w skali 1/6. Powiedzcie, nad czym mam najbardziej popracowaÄ .
________________________ I kto jestjest MISTRZEM?
Ostatnio zmieniony przez Lartarin Czw 19 Sie, 2010 10:12, w całości zmieniany 2 razy
Abs z tej stronki (nie wiem jak siÄ nazywa, ma wiele skryptĂłw)
Requiem SBABS by vlad (czy jakoĹ tak) jest nowsza wersja tego skryptu z HUD'em,
http://ultimateam.pl/view...395a1b9676cae53 gzieĹ tutaj podaĹem linki do nowszych wersji skryptu.
Aloha
To tylko "skriny", na ich podstawie trudno cokolwiek napisaÄ...
FabuĹa jest okej ^^
Postaci - jest kilka
Skrypty - SÄ , czy ich nie ma, to i tak bez róşnicy.
Szczerze mĂłwiÄ c, nie wiedziaĹem Ĺźe ktoĹ ma takÄ grÄ (Nowy PoczÄ tek), sam nie czytam tutejszych projektĂłw. Ale ok, zmieniÄ nazwÄ. Nawet nie wiedziaĹem Ĺźe tyle osĂłb odpowie, przez 1 noc i 1 ranek . A co do nowszej wersji ABS'a, nie chcÄ innych. Z tym co teraz mam musiaĹem siÄ mÄczyÄ caĹy tydzieĹ... . Ok, nawet dobra nazwa ,,Mroczne Wieki Pourland'u", tylko Ĺźe to jest wioska a nie caĹe krĂłlestwo . Poszukam innej nazwy. Przepraszam za takÄ samÄ nazwÄ FilipsO1999.
MogÄ wam szczerze powiedzieÄ, Ĺźe Parunu nie powtĂłrzyĹ nazwy gry uĹźytkownika FilipsO1999, poniewaĹź gra uĹźytkownika FilipsO1999 jest pt. "Quis: Nowy poczÄ tek".
Hehehe. Dopiero teraz sobie zdaĹem sprawÄ z bĹÄdu . Ta kolacja nazywa siÄ tak, jaka nazwa jest mapy, w otworzonym projekcie rpg makera vx :///. Nie pamiÄtam gdzie to znalazĹem .
Dobra chodzi o lokacjÄ(na pewno kaĹźdy siÄ skapnÄ Ĺ), fajnie jakby Ayene dodaĹa skrypt na kolacjÄ w menu .A co do gry to nazwy krain trochÄ prymitywne : Snowland ( prop. Nixurbia), Summerland ( prop. Terrastas). PozostaĹe spoko. FabuĹa doĹÄ ciekawa, ale mĂłgĹbyĹ jakoĹ rozwinÄ Ä przygodÄ.Mapping jest Ĺadny, ale ja osobiĹcie nie lubiÄ nadmiernego "klonowania"(umieszczania tuĹź przy sobie 50 tych samych elementĂłw).Wiem, Ĺźe temat jest stary i nie wiem, czy kontynuujesz projekt, ale odnawiam go byĹ mĂłgĹ umieszczaÄ dalej swe pomysĹy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum