ProponujÄ aby utworzyÄ dziaĹ ogĂłlnokomputerowy, gdzie moĹźna by byĹo poprzenosiÄ tematy FireBlade oraz czÄĹÄ moich ze Ĺmietnika, bo niedĹugo bÄdzie tak, Ĺźe caĹa pierwsza strona i póŠdrugiej bÄdzie wyglÄ daĹa tak:
[Nowy] Jak zrobiÄ aby inny user nie mĂłgĹ dobraÄ siÄ do moich plikĂłw
Zabezpieczanie sieci WiFi - czy jest sens
¤ Program do modeli.
¤ ProĹba o wykonanie animacji flash
Jak przyspieszyÄ komputer
¤ szybki transfer plików na serwer - program
¤ Problem z prÄdkoĹciÄ PC"ta ^^ -> Doradzenie
gry na pc
(itp., przy czym ostatni jeszcze od biedy pasuje do Ĺmietnika).
Plus jeszcze podfora w razie gdyby siÄ zrobiĹo zbyt duĹźo tematĂłw z konkretnej kategorii (webmastering, programowanie), ale to juĹź jak bÄdzie miaĹa idea podfor sens.
Co wy na to? Ja osobiĹcie uwaĹźam, Ĺźe skoro to jest forum o tworzeniu gier, to powinien byÄ teĹź tego typu dziaĹ (nawet bez podkategorii!), gdyĹź kaĹźdy ma czasem jakiĹ problem z kompem, a tu nie bÄdzie musiaĹ szukaÄ jakiegoĹ forum stricte komputerowego.
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
UĹźywasz Windowsa 8? JesteĹ Ĺosiem.
Gość is the most intelligent person in the world.
PrzecieĹź ultimaforum stworzono bo to by pomagaĹo w RPG Maker Xp i Vx a nie po to by zajmowaĹ siÄ sprawami zwiÄ zanymi z PC'tem. I tak przecieĹź powstaĹ dziaĹ Ultima WC w ktĂłrym moĹźna napisaÄ te rzeczy ktĂłre wymieniĹeĹ.
Jestem na NIE
Ja jestem za stworzeniem jakiegoĹ podforum w dziale Ĺmietnik, robienie caĹego dziaĹu jest bezcelowe. Poza tym, to Ĺmietnik, nie widzÄ powodu dla ktĂłrego ktoĹ miaĹby problem ze znalezieniem czegokolwiek. >_>
W sumie generalnie mi tam wisi, czy bÄdzie to jako podforum Ĺmietnika, o ile w razie czego da siÄ zrobiÄ jeszcze podpodfora (typu Programowanie, Systemy, itp. ale to juĹź jak siÄ wiÄcej rzeczy na konkretny temat pojawi)
________________________ Nie ma rzeczy niemoĹźliwych, jest tylko brak umiejÄtnoĹci.
No, jest jakaĹ decyzja w tej sprawie? Od pewnego czasu mam wraĹźenie, Ĺźe administracja przestaĹa czytaÄ ten dziaĹ oprĂłcz tematu o zmianie nickĂłw.
Rave, Napisz na PW wtedy otrzymasz swÄ odpowiedĹş znacznie szybciej, bo tutaj tyle tematĂłw wychodzi, Ĺźe nie kaĹźdy nadÄ Ĺźa :P jeĹźeli wiesz co mam na myĹli ; )
Nie no, rozumiem o co Tobie chodzi, jednakĹźe to by byĹa lekka wiocha, jak bym do administracji pisaĹ pw z kaĹźdÄ gĹupotÄ + wiÄksze prawdopodobieĹstwo odrzucenia propozycji. Po prostu poczekam aĹź ktoĹ z adminĂłw tu zajrzy i siÄ wypowie.
Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
Wysłany: Pon 15 Lis, 2010 14:07
Ah zaglÄ daĹo siÄ kilkakrotnie do tego tematu, zawsze jednak czekam na szersze zainteresowanie, no i argumentacjÄ, ktĂłra zmieniĹaby moje krytyczne podejĹcie do tego pomysĹu
Niemniej jednak nie widzÄ sensu tworzenia takich dziaĹĂłw / podforum. Problemy z komputerem nie majÄ zwiÄ zku z tematykÄ forum. WÄ tki, ktĂłre nie dotyczÄ owej tematyki mogÄ byĹ zakĹadane w dziale Ĺmietnik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum