Hmm projekt coraz lepiej siÄ zapowiada. WidaÄ Ĺźe siÄ starasz. Najbardziej mi siÄ podobajÄ menu gĹĂłwne i system walki ( chyba najlepszy jaki widziaĹem ).
MaĹo osĂłb zaglÄ da wiÄc odĹwieĹźÄ temat. ZarzucÄ albumik z screenami, kilka juĹź byĹo a kilka nie Adept-screeny
Jak nie dziaĹa to pisaÄ. JeĹli ktoĹ czeka na demo, to siÄ nie doczeka . W wolnym czasie nagram jakiĹ gejmplaj to siÄ pochwalÄ.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 17 Sie 2011 Posty: 115 Skąd: WrzeĹnia
Wysłany: Pią 23 Mar, 2012 20:31
Hmmmm to pierwsza zpowiedziana gra na Ace, ktĂłra mnie zainteresowaĹa.
FabuĹa fajna. Podoba mi siÄ zwĹaszcza kawaĹek o tym Ĺźe 5 sfer moĹźe siÄ zderzyÄ.
Ciekawe, ciekawe. Mapki Ĺadne itp. Nie moge zabardzo siÄ wypowiadaÄ bo nie znam moĹźliwoĹci Ace
lecz projekt wydaje mi siÄ ciekawy.
Pozdro
Vitas
jednak czy jako zombie jesteĹ w stanie go ukoĹczyÄ
MĂłzg mi jeszcze nie zgniĹ, wiÄc chyba tak
Miecze bÄdÄ poprawione, szykujÄ naprawdÄ duĹźÄ aktualizacjÄ, wiÄc wystarczy czekaÄ.
Co do daty wydania, to raczej nie bÄdzie to zbyt prÄdko, lubiÄ dopieszczaÄ swoje projekty, a to zajmuje duuuuuĹźo czasu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum