Mam propozycjÄ, aby w dziaĹach róşnych makerĂłw stworzyÄ tematy "Charsety". Jest od groma tematĂłw, gdzie jest tylko po 1 poĹcie z charami, co moim zdaniem tylko zaĹmieca forum. MoĹźna by je zgromadziÄ w jednym miejscu (dla kaĹźdego dziaĹu osobno). Ĺatwiej bÄdzie wszystkim przeglÄ daÄ jeden temat w poszukiwaniu charĂłw niĹź 50 róşnych. ZdajÄ sobie sprawÄ, Ĺźe bÄdzie przez to duĹźo pracy dla moderatorĂłw. MoĹźna ewentualnie w pierwszym poĹcie powrzucaÄ tylko linki z opisem, jakie mniej wiÄcej chary sÄ w danym temacie i od tej pory wszystkie chary juĹź wrzucaÄ do tego tematu.
Co o tym sÄ dzicie
W sumie, to dobry pomysĹ. Ale pewnie i tak sporo osĂłb bÄdzie zakĹadaÄ nowe tematy. MoĹźna by zamiast tego po prostu aktualizowaÄ temat Lista zasobĂłw [RPG Maker XX]
Spoiler:
UwaĹźaj, bo niektĂłrzy mogÄ siÄ uczepiÄ, czemu tylko dla charĂłw, a nie np. takĹźe dla battlerĂłw.
Nowe tematy bÄdÄ mogĹy zakĹadaÄ osoby, ktĂłre np. bÄdÄ wrzucaÄ wĹasne chary, a innych bÄdzie siÄ przerzucaÄ do tego tematu albo wszystkich bez wyjÄ tku bÄdzie siÄ przerzucaÄ i upominaÄ.
Dla pozostaĹych rodzajĂłw grafik teĹź moĹźna zaĹoĹźyÄ tematy, ale proponowaĹabym nie robiÄ wszystkiego na raz.
W sumie jestem na tak ale nie widzÄ wiÄkszego sensu. Po upchaniu wszystkich charĂłw w takowym temacie i tak dĹuĹźej bÄdziemy szukaÄ interesujÄ cych charĂłw aniĹźeli uĹźywajÄ c opcji WYSZUKAJ :)
INRE tak naprawde to jest niecale pol godziny pracy, wiec nie pier...
Jaaasne...
W póŠgodziny przeglÄ dnÄ Ä caĹÄ stertÄ tematĂłw, potem same chary, usunÄ Ä powtĂłrki, pokopiowaÄ do jednego tematu, zrobiÄ kopiÄ jakby wygasĹy, oczywiĹcie moĹźe nawet 15 minut starczy. JeĹźeli juĹź miaĹoby takie coĹ powstaÄ to lepiej, aby byĹo to zrobione porzÄ dnie, a nie "na odpieprz siÄ".
Ale z resztÄ , jak napisaĹ Yoroiookami.
Cytat:
Jak nie, to nie :I
Ja i tak szukam grafik poza UltimÄ , wiÄc nie wiem po jakÄ cholerÄ ja siÄ tu produkujÄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum